Logo-Merkbinders

Bent u verbonden met hetzelfde doel?

Written by Jos Piek on dinsdag, 16 december 2014. Posted in Positionering

Wellicht herkent u het: “Ja, ik wil vooruit, maar ik krijg de mensen in mijn organisatie niet in beweging.” En wat te denken van de gevleugelde uitspraak ‘regeren is vooruitzien’?! U plaatst een stip aan de horizon. Uw doel. Uw toekomstdroom. En dit deelt u met uw mensen. En dan gaan we vooruit. Toch werkt het niet?! ‘Ze’ komen niet in beweging.

Uw toekomstdroom delen, of een gedeelde toekomstdroom? Wordt het opgedragen of gedragen? Is men daadwerkelijk aangesloten, verbonden, dan wordt uw doel niet alleen gedragen, dan wil men graag zelfs bijdragen.

Is uw doel helder en eenduidig geformuleerd? Maakt u het volgers makkelijk om bij te dragen? En is het direct duidelijk hoe en waarmee men kan bijdragen?

Een merkverbindingsplan biedt uitkomst. Het verbindt uw mensen met elkaar. Met uw organisatie. En met de toekomst. Op basis van een gedeelde emotie, een gedeeld doel, gaat u samen op weg naar succes. Wilt u weten hoe het werkt? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06 204 40 203

Over de schrijver

corner left-topcorner right-top
Wat boeit bindt!

corner left-bottomcorner right-bottom

Twitter MerkBinders